Aura- en chakrahealing

Het lichaam heeft 7 belangrijke energiecentra, deze worden ook chakra's genoemd. Elke chakra staat voor een bepaald gebied in het lichaam en is gelinkt aan bepaalde eigenschappen. De aura of ook wel bioveld genoemd is het energetische veld dat rondom het lichaam zit. 

Een aura- en chakrahealing is een energetische healing waarbij de chakra’s en aura worden gezuiverd en opgeladen. Voor deze healing wordt er vooral energetisch gewerkt en wordt het lichaam, behalve de voeten en de schouders, niet aangeraakt.

 

Prijs behandeling: 50 euro

Tijdsduur: 60 minuten

Voetreflexologie

Voetreflexologie is een drukpuntenmassage waarbij verschillende reflexpunten op de voeten worden gemasseerd. Volgens de theorie van de voetreflexologie is het hele lichaam met zijn organen gelinkt aan bepaalde punten in de voet. Door blokkades op die punten in de voet te masseren kan de energie terug vrij stromen en zullen kwaaltjes verdwijnen. Er wordt op een holistische manier gewerkt waarbij er niet enkel wordt gekeken naar de problemen, maar naar de persoon in zijn geheel.

 

Prijs behandeling: 45 euro

Tijdsduur: 60 minuten

Ontspannende voet- of handmassage

Deze massage heeft als doel om een diepe ontspanning in het lichaam te brengen. Wanneer je veel met stress te maken hebt of je wil jezelf eens graag verwennen, dan is deze massage de ideale manier om tot ontspanning te komen. Beetje kietelachtig aan de voeten? Kies dan voor een handmassage.

 

Prijs behandeling: 30 euro

Tijdsduur: 30 minuten

Groepslessen - energiewandeling

In de energiewandeling wandelen we door de natuur en houden regelmatig halt om een aantal oefeningen te doen die helpen om meer energie te krijgen. Deze wandeling is perfect voor iedereen die graag terug in beweging wil komen en hun natuurlijke energie wil herstellen.

Prijs losse les: 10 euro

10-beurtenkaart Andess: 80 euro (geldig voor alle groepslessen van Andess)

Tijdsduur: 60 minuten

Elke vrijdag om 10u00 (Keiheuvel)

Elke dinsdag om 19u00 (Kopberg) (enkel tijdens april-september)