Personal Training

Personal training is sporten op een manier dat volledig op jouw lijf geschreven is. Dit met een personal trainer die jou 100% aandacht en begeleiding geeft.

Het is reeds gebleken dat je sneller en meer resultaat boekt wanneer je iemand hebt die naast je staat en die je steunt en stuurt.

Tijdens een intake gesprek vertel je mij over jouw doelen. Ik motiveer en help je hierbij, of dit nu afvallen, conditie verbeteren, krachtopbouw, ontspanning, revalidatie, … is. We bespreken samen jouw huidige conditie en sportief verleden, zodat ik een uniek en persoonlijk plan voor jou kan samenstellen. Een intake gesprek is gratis. Ben je dus benieuwd of personal training iets voor jou is? Aarzel dan niet om bij mij langs te komen. 

Voedingsadvies

Wat is de kracht van mijn (sport)voedingsadvies?

Elke persoon is uniek. Ook het voedingsadvies verdient een individuele aanpak.

Samen overlopen we jouw voedingsgewoontes. Door kleine tips en kleine stappen kunnen we al snel resultaat boeken. Mijn bedoeling is om de gezonde eetgewoontes in jouw leven in te plannen zodat dit ook vol te houden is op lange termijn.

Ook voor de getrainde sporter maak ik voedingsschema’s op die rekening houden met je trainingsschema’s. Aangepaste sportvoeding is van belang voor betere prestaties, betere recuperaties en kan je dat percentje meer geven.

Mental coaching

Wat doe ik als mentale sportcoach?

Samen bespreken we jouw doelen en de weg die we gaan afleggen om dit te kunnen bereiken.

Ik zorg ervoor dat de motivatie hoog is en de moraal goed zit. Als mentale sportcoach leer ik je stappen zetten om beter te leren omgaan met stress en druk.

Ik help om je negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten. Je staat er versteld van wat een positieve mindset kan bereiken!

Als mentale sportcoach leer ik je hoe om te gaan met bepaalde emoties.

Train je liever in groep? Kijk dan zeker eens naar de groepslessen!