Aura- en chakrahealing

Het lichaam heeft 7 belangrijke energiecentra die ook wel chakra's genoemd worden. Elke chakra staat voor een gebied in het lichaam en is gelinkt aan bepaalde eigenschappen en thema's. De aura of ook wel bioveld genoemd is het energetische veld dat rondom het lichaam zit. 

Een aura- en chakrahealing is een energetische healing waarbij de chakra’s en aura worden gezuiverd en opgeladen. Voor deze healing wordt er vooral energetisch gewerkt en wordt het lichaam, behalve de voeten en de schouders, niet aangeraakt.

 

Prijs behandeling: 60 euro

Tijdsduur: 60 minuten

Voetreflexologie

Voetreflexologie is een drukpuntenmassage waarbij verschillende reflexpunten op de voeten worden gemasseerd. Volgens de theorie van de voetreflexologie is het hele lichaam met zijn organen gelinkt aan bepaalde punten in de voet. Door blokkades op die punten in de voet te masseren kan de energie terug vrij stromen en zullen kwaaltjes verdwijnen. Er wordt op een holistische manier gewerkt waarbij er niet enkel wordt gekeken naar de problemen, maar naar de persoon in zijn geheel.

 

Prijs behandeling: 50 euro

Tijdsduur: 45 minuten

Ontspannende voet- of handmassage

Deze massage heeft als doel om een diepe ontspanning in het lichaam te brengen. Wanneer je veel met stress te maken hebt of je wil jezelf eens graag verwennen, dan is deze massage de ideale manier om tot ontspanning te komen. Beetje kietelachtig aan de voeten? Kies dan voor een handmassage.

 

Prijs behandeling: 30 euro

Tijdsduur: 30 minuten

Regressie- en reïncarnatietherapie (RT)

We starten met een intakegesprek zodat ik een duidelijk beeld krijg van jouw vraag en situatie. 

Tijdens een sessie breng ik je in een diepe ontspanning zodat we naar het ontstaan van jouw probleem kunnen gaan. Vanuit deze diepe ontspanning is het mogelijk om met het onderbewustzijn te communiceren. Hierin bevinden zich al jouw antwoorden die we dan in het bewustzijn brengen.

Helpt bij oplossen van angsten, blokkades, trauma's, je persoonlijke geluk vinden, persoonlijke ontwikkeling, authenticiteit herontdekken, depressie en burn-out,... 

Aangezien we het probleem oplossen bij het ontstaan, pluk je daar in het NU de vruchten van. Dit kan ook gaan over het oplossen van familiekarma, voorouderhelingen, vorige levens…

Elke persoon is uniek, zodus ook elke sessie. Ik werk holistisch en intuïtief.

Je kan de sessie boeken op locatie van Andess, Vennen 34 in Balen of op locatie van Orion, Lepelstraat 200 in Lommel!

 

Prijs en tijdsduur intakegesprek: 90 euro (90 minuten)

Prijs behandeling: 150 euro

Tijdsduur: 120 minuten

Boek nu je afspraak

 

Adres: Vennen 34, 2490 Balen

Email: andess-balen@telenet.be