Workshops

Onze workshops worden georganiseerd in kleine groepjes. Minimum 4 en maximum 6 deelnemers. Steeds vooraf in te schrijven. 

Onze locatie: Vennen 34, 2490 Balen

Workshop

€ 25,00

Workshop

€ 25,00

Selecteer welke workshop je wilt volgen.

Versterk je nieren

Zaterdag 9 december 2023

10u00 - 12u00

Prijs: 25 euro

De nieren zijn één van onze belangrijke organen, die ervoor zorgen dat afvalstoffen uit ons bloed worden gefilterd. Bovendien zijn ze een belangrijke factor in onze vitaliteit.

In deze workshop leer je over de belangrijkste taken van de nieren en leer je herkennen wanneer je nier-energie uit balans is. Je krijgt informatie mee rond welke voeding en drank je nieren versterken. Verder gaan we in de workshop samen een aantal energetische oefeningen doen, die je nier-energie ondersteunen. Je krijgt een praktische bundel mee zodat je thuis verder aan de slag kan.

Leren omgaan met stress

Dinsdag 19 december 2023

19u30 - 21u30

Prijs: 25 euro

We hebben allemaal te maken met stress en stressvolle situaties. Wat doet dit met ons? Hoe kunnen we er leren mee omgaan vooraleer we te maken krijgen met chronische stress, burn-out, depressie, hartfalen,...

In deze workshop krijg je oefeningen om om te gaan met stress en leer je wat er met ons gebeurt als we stress ervaren. Je krijgt een praktische bundel mee zodat je dit thuis steeds kan nalezen.

Geef aan voor welke workshop je interesse hebt, en blijf op de hoogte van nieuwe data.