Hallo, mijn naam is Ann en ik werk als energetisch coach.

Een stressvolle job in combinatie met mijn hoogsensitiviteit heeft gemaakt dat ik op zoek ben gegaan naar manieren om te leren ontspannen. Daarbij kwam ik in aanraking met meditatie, gezonde voeding, beweging, energetische technieken en andere natuurlijke manieren om gezondheid te stimuleren. Ik ontdekte gaandeweg dat mijn hart en mijn hoofd niet op dezelfde lijn zaten, waardoor ik niet het pad bewandelde dat ik diep vanbinnen graag wilde bewandelen.

Wat energie krijgt, groeit, daarom heb ik bewust gekozen om die stressvolle job los te laten en om dat nieuwe pad te gaan ontdekken. Zo is de praktijk Andess ontstaan, waarin ik samen met mijn partner werk.

Als energetisch coach zet ik door middel van behandelingen, geleide meditaties, wandelingen, bokscoaching en workshops mijn kennis in om mensen terug in verbinding te brengen met zichzelf, hun intuïtie, de natuur en hun gezondheid.

Hallo, mijn naam is Sven en ik ben zowel transformatie- als bewustzijns coach.

Van jongs af aan ben ik op zoek naar het geluk. Dit zocht ik in hard werken om omhoog te klimmen op de ladder van het leven. Na studies boekhouden en later talrijke studies in het sportief coachen had ik alles waar ik vroeger van droomde. Toch vond ik niet dat geluk?

Hierdoor zakte ik weg in een depressie en zocht ik hulp bij tal van holistische coaches. Ook las ik, uit het niets, tal van boeken die me op dat moment aantrokken. Toen gebeurde er iets wat ik moeilijk kan beschrijven, een bepaalde rust in mijn hoofd, het in elkaar vallen van mijn levenspuzzel!

Vanaf dat moment heb ik intens geluk gevonden. Niet buiten mezelf maar in mezelf!

Ik ben op het pad gekomen van enkele transformatiecoaches en heb hier ook opleidingen bij gevolgd. Er was een nieuwe coach in mij opgestaan waardoor ik mijn cliënten kan laten ervaren hoe mooi een leven in synchroniciteit kan zijn.

Dagdagelijks kan ik nu genieten van een lichter leven.

Wil jij dit ook ervaren?